راهنمای خرید دوربین عکاسی
چنانچه، برای اولین بار، تصمیم به خرید یک دوربین عکاسی افتادهاید، از راهنمای خرید دوربین عکاسی، حتما استفاده کنید، بی تردید، سوال های متعددی، در ذهنتان موجود هست، سوالاتی مثل این که «کدام دوربین برای شما مطلوبتر میباشد؟» یا این که «چرا می بایست دوربین بخرم؟» از جمله سوالاتی میباشند که بدون شک از خودتان خواهید پرسید.
شما میتوانید، با راهنمای خرید دوربین عکاسی، مشکل خود را حل نمایید، تعیین یک دوربین، بدون داشتن تحقیقات کافی، میتواند دلهرهآور باشد، ما در این جا، تلاش می کنیم، شما را با راهنمای خرید دوربین عکاسی کمک کنیم.
حتی چنانچه، قبلا برای خرید دوربین، تحقیق کردهاید، باز هم توصیه می کنیم، این راهنمای خرید دوربین عکاسی، را تا پایان بخوانید؛ چراکه ممکن میباشد، به مواقعی بربخورید که، در نظر نگرفته بودید.
اولین نکتهای که بایستی به آن دقت نمائید، این میباشد که، میزان دارایی شما برای خرید دوربین، نمیتواند انتخاب کننده مدل دوربینی باشد که، مورد مطلوب شماست! هر دوربینی کمابیش، میتواند در هر موقعیتی، چه در تعطیلات، چه در کنار خانواده یا این که در یک روز معمولی، عکسهای قابل قبولی ثبت نماید.
ولی مهم این میباشد که، دوربین شما، متناسب با نیاز، معیار تخصص و میزان در دست گرفتن شما، بر روی تنظیمات آن یاشد، اکنون، با هر معیار میزان دارایی، میتوان دوربینهایی از شایسته ترین برندهای تولیدکننده دوربین عکاسی، از هر نوعی تهیه و تنظیم کرد.
با این حال، تفاوتهای متعددی، در کیفیت تصویر، خصوصیتهای توسعه یافته و چگونگی به کارگیری راحت آنها، موجود است، براین اساس، در شرایطیکه می خواهید، شایسته ترین دوربین را، برای نیازهای خویش پیدا نمایید، می بایست تعدادی آیتم را در نظر بگیرید.
در جدول ویژگی های دوربینهای دیجیتال، فاکتورهای بسیار گوناگون، تیتر می شود که چنانچه، سررشتهای در فعالیت با دوربینهای عکاسی، نداشته باشید، احتمالا بخش اعظمی از آن ها برایتان غریب باشند.
اشکال اصطلاحات تخصصی و اعداد و ارقام و حروف اختصاری دربین خصوصیات دوربینها ذکر می شوند، تمام این اعداد و حروف دیوانهوار، به چه معنا می باشند؟ کدام یک اهمیت بیشتری، دارا هستند و کم و زیاد بودن کدام یک، بهتر بودن یک دوربین را، نشان میدهد؟ راهنمای خرید دوربین عکاسی، به شما کمک میکند، تا خصوصیات دوربین عکاسی را، برای شما ذکر نماید.
به صورت کلی، میتوان این خصوصیات را، به دو گونه کلی تقسیم کرد: گونه اولیه، مشخصاتی که، نقش تعیین کننده در انتخاب شما داراهستند و گونه دوم، مشخصاتی که، نباید براساس آنان، تصمیمگیری نمائید و صرفا در صورت برخورداری دوربین انتخابی، شما از این خصوصیت ها میتوانید، از استفاده از آنها، لذت ببرید.
این تقسیم بندی، اجازه می دهد که، انتخابی هوشمندانه داشته باشید و وجود یا این که عدم وجود یک قابلیت و امکان، شما را از کارایی اصلی دوربین غافل نکند.
مگاپیکسل را فراموش نمایید!
احتمالا اولین آیتم، از خصوصیات یک دوربین که مورد دقت قرار میگیرد، توجه حسگر آن باشد که، با واحد مگاپیکسل سنجیده می شود، مگاپیکسل، در واقع واحدی برای سنجش رزولوشن یک دوربین، میباشد، در واقع، هرچه تعداد پیکسلها، اضافه باشد، توجه تصویر شما بیش تر خواهد بود، این هیچ ارتباطی به کیفیت تصویر یا این که معیار نویز ندارد! عاملی که کیفیت تصویر را محدود میکند، اندازه حسگر میباشد.
شما احتمالا، هیچگاه به دوربینی احتیاج نداشته باشید که، تعداد متعددی پیکسل داشته باشد، برای چاپ عکس در اندازه های عادی ۶×۴ اینچ، یا این که ۵×۷ اینچ، فقط ۴ مگاپیکسل نیاز دارید، تا حاصل خوبی داشته باشید!
یک دوربین ۸ مگاپیکسلی، به راحتی چاپ ۸×۱۰ اینچ را انجام میدهد، با ۲۰ مگاپیکسل، شما میتوانید، تصاویر چاپی ۱۲ × ۱۸ اینچ فوقالعاده کیفیت عالی تولید نمایید؛ بنابراین چنانچه، به صورت همیشگی، با چاپهای ابعاد پهناور سر و کار ندارید، به راحتی می توانید، نسبت بهاین عدد بیتفاوت باشید.